Det bästa frisörsalongen!

Känner att det är lite dags för mig att gå och klippa mig igen. Det var nog egentligen dags för mig att klippa mig igen redan för några månader sedan, men jag har en tendens att skjuta upp det. Men det är för att nu när jag har långt hår och ingen direkt frisyr så gör det ingenting om det går lång tid mellan att jag klipper mig. Blir lite slitet i botten och får några kluvna toppar men så mycket mer blir det inte. Det är inte som när man har kort lugg och måste gå till frisörsalongen hela tiden för att luggen inte ska hamna i ögonen i en sådan där obekväm längd när det är för långt för att ha som vanligt och för kort för att dra undan till sidan.

Den frisörsalong jag brukar gå till är Citysalongenkungalv och de tycker jag faktiskt är väldigt bra. Har haft en och samma frisör varje gång har gått dit och har nog gått där i några år nu. Tror jag i alla fall, kommer inte ihåg exakt. Vad att jag innan det var lite mer virrig med det i alla fall och gick till olika frisörsalonger varje gång men sen när jag gick till Citysalongenkungalv och klippte mig där en gång så var jag fast sen. De hade ungefär samma priser som de har på andra ställen också men där är det väldigt mycket mer värt för de klipper verkligen ordentligt. Just klipper och inte drar med saxen, för det sliter mer på håret.

Du gillar kanske också...