Att anlita riktiga plåtslagare

Tycker inte om att anlita hantverkare. Vet inte riktigt varför. Eller jo, jag vet varför jag ogillar det nu men jag vet inte varifrån den motviljan kommer från början. Känns som att jag då borde ha råkat ut för hantverkare som utför slarvarbeten eller något sådant, men det har jag inte, så det är inte det. Men något beror det ju på. Kanske har jag bara sett för många avsnitt av fuskbyggarna och andra sådana liknande program.

Nu i veckan så upptäckte vi att det är håll i pappen på taket. Så vi kommer att behöva få över plåtslagare som kan komma över och kolla på taket. Plocka bort plåtpannorna och byta ut pappen undertill. Jag kände direkt att jag hellre ville försöka mig på att göra det på egen hand. Men min man var så snäll att påminna mig om ingen av oss faktiskt skulle klara av att göra det. Det här med att klättra omkring på tak och framförallt att låtsas vara plåtslagare inte skulle passa oss och skulle bara sluta med att någon av oss ramlar ner från taket och skadar sig allvarligt.

Men jag vet att det finns duktiga plåtslagare, vet till och med vart de finns, på Ri Bleck & Plåt AB. Har hört mycket bra om dem. Både från kollegor som har byggt nya villor och har behövt lägga nya tak samt personer på vår gata som har haft plåtslagare hemma hos sig från just Ri Bleck & Plåt AB för att renovera och lägga om taken.