Bilverkstaden med stort B

Tjenixen, tjenixen alla mina fina och härliga läsare, jag hoppas ni alla haft en riktigt bra vecka och att ni ser fram mot kommande ledighet. Det här inlägget kommer att handla om att jag vände mig till en bilverkstad i Vänersborg som heter Isaksen Bil & Diesel efterträdare. Jag hade hört genom en god vän till mig som även han anlitat denna bilverkstad i Vänersborg, att det skulle vara en bra och prisvänlig bilverkstad. Det kan jag bara säga att det stämmer, för de gjorde ett bra jobb med min bil som hade underkänts på kontrollbesiktningen. 

Det är riktigt underbart att det är sommar och semestertider i antågande. Det är den tiden på året som många fräser iväg med bilen på semester. Det är aldrig fel att serva bilen innan, så minskar man risken att behöva vända sig till någon verkstad kanske till och med i ett annat land, och vem vet då hur dyrt det blir eller om man ens kommer hem i tid igen och kanske blir försenad till jobbet med flera dagar. Det är bra att ligga steget före, och det är därför väldigt bra om ni som befinner er här i krokarna också lämnar er bil till denna bilverkstad i Vänersborg. Det var vad jag hade på hjärtat just för tillfället, och jag ska säga att bilen givetvis gick igenom ombesiktningen, men det var förstås självklart att den skulle göra det efter att Isaksen Bil & Diesel efterträdare lagade bilen. Hur ser era planer för semestern ut? Det får ni hemskt gärna ta och berätta, för jag tycker alltid att det är välkommet med lite sådana berättelser som kan få en att bli sugen på att kanske åka dit ni har varit.