En städfirma som erbjuder städhjälp i Nyköping med omnejd

Hade du frågat mig för ett år sedan om jag skulle kunna tänka mig att anlita städhjälp från en städfirma i Nyköping hade jag sagt blankt nej. Men nu så är det precis det som jag har gjort. Förra veckan så ringde jag till Anastasya Lokalservice AB, en städfirma här i Nyköping, och bad om deras hjälp med veckostädning. Eller hemstädning som de kallade det.

Vet inte om det är för att jag har blivit latare eller om det faktiskt är någonting bra. Att jag nu har lite mer för mig, umgås med lite mer folk och har lite mer fritidsintressen så att jag inte hinner med städningen utan kan lägga över den tiden på andra saker istället. Tycker att det är väldigt skönt att kunna få hjälp med just hemstädning, den vanliga veckostädningen, och så kan man själv göra annat, träna eller fika med vänner, och så sköter städpersonalen från Anastasya Lokalservice AB i Nyköping om städningen av mitt hem. Hur bra som helst.

Jag tycker nog att det verkar väldigt bra det där och det känns faktiskt som att det flyter på ganska bra. Som att jag nog kan få ut ganska mycket av att anlita hjälp med städningen från Anastasya Lokalservice AB och deras städfirma i Nyköping. Tror faktiskt att det kan bli riktigt bra så därför är det precis det jag ska satsa på nu. Får se hur det blir, de från städfirman ska komma hit och städa för första gången nu på fredag och så ska jag göra mitt bästa för att komma ihåg att uppdatera er om resultatet.