Företagsstäd och hemstädning

Det är betydligt vanligare med professionell företagsstädning än vad det är med professionell hemstädning. Vilket är väldigt synd egentligen, vore väldigt skönt att kunna få hjälp med det istället för att städa på egen hand. Inte för att jag städar vidare ofta ändå, men vore ändå väldigt skönt att slippa det. Varje hushållssyssla man kan slippa är en bonus.

Vet att det finns ett städföretag som erbjuder företagsstäd här i Lund, nämligen Fixfloor Specialservice. Undra om det skulle gå att be dem att utföra veckostädningen hemma hos mig också. Om jag betalar dem samma pris som för företagsstädningen, jag menar det vore väl inga större problem eller? Städning som städning liksom.

Men det är klart att det kanske inte alls fungerar så. Det ju vara så att det är andra behörigheter eller sådant som gör att företagsstäd är det enda de får utföra i Lund. Eller så kanske det faktiskt har hemstädning som en av deras tjänster, har ju faktiskt inte kollat något på deras hemsida. En liten miss egentligen från min sida. Att skriva om problemen om de på Fixfloor Specialservice inte kan hjälpa mig att städa hemma och så kanske det faktiskt är så att de kan göra det och att det inte är några som helst problem med det. Kanske borde vara lite mer påläst och säker på min sak innan jag uttalar mig om det, för att det kan bli lite fel annars. Så håller timmarna för att de utför med än bara vanlig företagsstädning, det skulle göra så mycket.