Sangi Inre/Yttre Balans

Hej på er alla mina kära följare och välkomna hit in till bloggen igen! Jag hoppas att ni alla mår riktigt bra idag och att ni har många spännande saker att se fram emot! I den här bloggen tycker jag om att dela med mig om sådant som får oss att må bra. Så därför hade jag tänkt att i dagens första inlägg tala med er om ett företag som heter Sangi Inre/Yttre Balans, ett företag för oss som söker healing i Sölvesborg

 

Jag får healing som verkar både uppåt och nedåt och kopplar ihop universums puls med jordens hjärta och puls med mitt eget fysiska hjärta. StarCode Healing heter denna slags healing och det har gjort mig till en mycket mer lycklig och harmonisk människa! Mina arbetskamrater på äldreboendet har nu hört mig berätta om det här väldigt mycket, så en jobbarkompis tyckte jag skulle skriva om det här på bloggen, för hon vet ju att jag bloggar i stort sett varje dag! Men just om det här med healing har jag inte skrivit om förut! Nu hoppas jag därför att jag ska nå ut till riktigt många, som förhoppningsvis är sugna på att få healing i Sölvesborg. Jag har haft svårt att se vägen framåt, men nu har jag blivit både jordad och grundad vilket innebär att jag ser bortom horisonten och till på köpet är jag både lyckligare och mer harmonisk. Även en lång tid efter denna behandling sitter effekten i, men jag tycker ändå att jag behöver gå dit regelbundet för att fylla på min kropp och själ med helande universella krafter. Ni som tror att denna healing i Sölvesborg vore något även för er, ska bara ta och höra av er till Sangi Inre/Yttre Balans.