Skönhetssalonger och hennatatueringar

Så länge som har jag gått och funderar på om jag ska tatuera mig eller inte så jag fortfarande inte bestämt mig. Vet inte riktigt hur jag vill ha det. Vet att jag vill ha en tatuering men blir osäker på om jag kommer att tröttna och även på att det kanske inte alls passar mig eller är snyggt. Fick ett bra tips från en på ADlinas Salong i Hässleholm. Var på deras skönhetssalong för mina vanliga manikyrbehandling då mina naglar växt ut alldeles för mycket sedan sist. Så pratade vi om tatueringar och hon som gjorde mina naglar sa att de gör hennatatueringar där på ADlinas Salong. Att det kanske vore ett bra alternativ för att testa på hur jag trivs med tatueringen mer än att bara måla med en bläckpenna på handen. Att jag då får några dagar på mig att testa hur jag tycker att det känns och ser ut. Ett väldigt bra tips faktiskt, hade nog aldrig kommit på tanken att göra det på egen hand.

Ska tillbaka dit om en vecka nu och göra hennatatueringen så får vi se hur det blir. Henna är lite coolt och jag vet ju redan sen innan att de på ADlinas Salong är väldigt duktiga på vad de gör. Synd bara att de inte erbjuder vanlig tatuering som en av sina behandlingar där på skönhetssalongen också, för då skulle jag nog känna mig mer säker på att faktiskt göra det för att jag skulle kunna veta att det var väldigt duktiga personer som gjorde det.